Andreea Raicu Iubit 7 Ani

Recent ea a fost surprinsa pe aeroportul din New York in drumul spre Maldive unde va petrecere finalul de an. După multă vreme Andreea Raicu face declaraţia momentului.


Matei Stratan Rupe Tăcerea După Ce A Fost Văzut In Compania Andreei Raicu Am Văzut Că Se Vorbește Foarte Mult Libertatea

În momentul de față nu se cunoaște.

Andreea raicu iubit 7 ani. Ea a început să lucreze în televiziune în 1996 după ce cu un an înainte câștigase un important concurs de frumusețe care a propulsat-o în carieră. Astăzi 1 iunie cu ocazia Zilei Copilului Andreea Raicu a acceptat să ofere un interviu pentru prima dată alături de mama ei Virginia Gheorghiu. Abia a împlinit 42 de ani are casă afaceri notorietate şi rămâne una dintre femeile frumoase ale României.

La un moment dat prezentatorul TV a dat-o de gol pe sărbătorită că e din nou o femeie singură și s-a oferit să o ajute să își găsească alesul curând. Între timp vedeta a mai bifat relaţii de scurtă durată cu alţi bărbaţi mai puţin celebri dar cunoscuţi în. În ciuda comentariilor răutăcioase vedeta pare să nu aibă nici o problemă.

Am crezut că e ceva în neregulă cu mine. Vreau sa clarific o poveste recent aparuta in presa romaneasca. Vedeta recunoaşte că are iubit.

Este simplu ca bună ziua că Andreea Raicu chiar crede când spune că nu totul se reduce la măritat. Andreea Raicu este indignată de lipsa de bun simţ a unor oameni. În schimb a scris pe blogul ei personal care sunt greșelile ce au condus la despărțirile de foștii ei parteneri.

Am aflat ce se întâmplă în viaţa eiStarNews AntenaStars Abone. Dintotdeauna însă fosta prezentatoare TV a fost o persoană discretă vorbind rar spre deloc despre partenerii ei. Devărul despre Andreea Raicu și fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Andreea Raicu tot singură și la 42 de ani. La 38 de ani Andreea Raicu este tot singură și nemăritată. Andreea Raicu avea 25 de ani era model și vedetă de televiziune.

Cornel Pasat marea iubire a Oanei Roman. Andreea RaicuOamenii uită de cei 7 ani de acasă. Dupa despartire cei doi au ramas prieteni.

Celebrul om de afaceri Matei Stratan a cărui familie ar deține o avere de 300 de milioane de euro și senzuala actriță Mădălina Ghenea s-au iubit cu patimă. La un an distanță de la despărțire Andreea Raicu s-a cuplat cu Horia Tecău alături de care a avut o relație cu timp de un an. Ce face andreea raicu de când a dispărut de la televizor.

Am avut o relaţie toxică lungă de şapte ani. Pe o femeie ca ea nu o poate bănui nimeni că spune asta doar pentru că strugurii sunt acri. Andreea Raicu este una dintre persoanele publice din România care a păstrat întotdeauna discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală.

Relațiile Andreei Raicu 41 de ani au reprezentat adesea un subiect de interes pentru presa din țara noastră. Oana Roman a fost timp de 7 ani iubita stripperului Cornel Pasat. Andreea Raicu a recunoscut că iubește din nou.

Radioul numarul 1 in bucuresti. Misterul a fost însă spulberat. Cât de bine arată mama Andreei Raicu.

Astăzi 18 iulie Andreea Raicu a împlinit 41 de ani și chiar de ziua ei de naștere vedeta a acceptat invitația lui Cătălin Măruță care i-a pregătit mai multe surprize în direct la televizor. Andreea Raicu a renunțat la televiziune deși a fost ani buni prezentatoare Prima TV iar printre cele mai importante emisiuni pe care le-a moderat au fost Big Brother și Megastar. Și aici treburile s-au terminat rapid căci în viața Andreei Raicu urma să apară Tudor Chirilă alături de care s-a iubit doi ani.

I-a iubit și-apoi i-a părăsit. A iubit bărbați celebri și recunoaște ce greșeli a făcut cu ei. Povestea de iubire a durat un an de zile din 2003 până în vara lui 2004.

Stiu in acelasi timp ca in astfel de situatii este aproape imposibila o limpezire totala cu eliminarea. Andreea Raicu a recunoscut că iubeşte din nou. Majoritatea urlă la telefon înjură sau aruncă gunoiul peste tot demonstrând că manierele lipsesc cu desăvârşire iar respectul şi atenţia pentru cei de lângă.

Andreea Raicu a iesit public cu o declaratie dupa ce un fost iubit Frank Colin in prezent aflat in inchisoare din Franta si in plin divort cu Maria Marinescu pur si simplu a desfiintat-o intr-o postare pe o retea sociala. Andreea spune că este fericită așa pentru că a învățat să se iubească. Ei sunt bărbații din viața Andreei Raicu.

Prezentatoarea TV Andreea Raicu a fost în atenția publicului nu numai prin intermediul micilor ecrane ci și pentru relațiile în care a fost implicatăLa vârsta de 42 de ani este încă singură dar nu regretă acest lucru. Dinu Pescariu iubitul Andreei Raicu. De Petre Dobrescu Joi 22 aprilie 2010 1259.

Vedeta simte din nou fiorii dragostei însă preferă să păstreze discreția în privința bărbatului din viața sa. Jun 13 2021 maria constantin și actualul ei iubit au planuri mari cântăreața dezvăluind că vor să se căsătorească anul viitor. Are 79 de ani dar arată de cel mult 50.

La cei 40 de ani vedeta a trecut prin relaţii tumultoase cu bărbaţi celebri precum Tudor. Inainte de relatii super mediatizate cu Cristi Chivu si Tudor Chirila Andreea Raicu a fost iubita jucatorului de tenis Dinu Pescariu. Fotografiile de tip paparazzi o infatiseaza pe Madonna 61 ani alaturi de noul ei iubit Ahlamalik Williams un dansator in varsta de 25 de ani.

Andreea Raicu Iubit Am aflat cine este noul iubit al Andreei Marin - YVEro. Cele două au gătit împreună desigur mai mult cea care i-a dat viată frumoasei vedete. Invitată în cadrul unei emisiuni TV Andreea Raicu nu s-a sfiit să le mărturisească fanilor săi că este într-o nouă relație.


Relațiile Andreei Raicu Cu Cine S A Iubit Vedeta


Relațiile Andreei Raicu Cu Cine S A Iubit Vedeta


Cine Este Noul Iubit Al Andreei Raicu Ce Surpriză A Mai Avut O Cucerire Celebră Impact


Andreea Raicu A Dezvăluit Lista Cu Alimente Pe Care Nu Le Consumă Niciodată Romanesti Vedete Unica Ro


Secretele Andreei Raicu Pentru Un Trup Fără Cusur Ce A Scos Din Alimentație Pentru A Arăta Atat De Bine La 44 De Ani


I A Iubit și Apoi I A Părăsit Ei Sunt Bărbații Din Viața Andreei Raicu


Romanii Care O Insultă Pe Andreea Raicu Pentru Că Nu Are Copii Iți Arată Cat Urăsc Unii Femeile


De Ce Nu Are Iubit Andreea Raicu La 41 De Ani Greșelile Pe Care Le Am Făcut In Relațiile De Dragoste Libertatea


Andreea Raicu A Implinit 44 De Ani Departe De Romania Cu Cine și A Sărbătorit Ziua De Naștere Libertatea


Andreea Raicu A Pozat Nud și A Postat Imaginea Pe Instagram Cum Au Reacționat Mihaela Rădulescu și Mihai Bendeac Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Andreea Raicu Dezvăluiri Incendiare De Ce Nu A Rezistat Langă Bărbaţii Celebri Cu Care S A Iubit Video Spynews Ro


I A Iubit și Apoi I A Părăsit Ei Sunt Bărbații Din Viața Andreei Raicu


Drama Din Viața Andreei Raicu Cum A Luptat Vedeta Cu Anxietatea N Am Mai Putut Să Merg Fresh24


Adevăratul Motiv Pentru Care Andreea Raicu Nu S A Căsătorit Puteam Să Mă Mărit Pană Acum De O Grămadă De Ori Dar


Andreea Raicu A Implinit 44 De Ani Cu Cine A Sărbătorit In Italia Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Ce Iubiți A Mai Avut Andreea Raicu De Ce S A Terminat Fiecare Dintre Relațiile Ei Cu Bărbați Faimoși Spynews Ro


Andreea Raicu A Implinit 43 De Ani Cum și A Sărbătorit Vedeta Ziua De Naștere A Lăsat Pretențiile Deoparte Foto Spynews Ro


Are Iubit Sau Nu Andreea Raicu A Vorbit Cu Sinceritate Despre Viaţa Personală


Andreea Raicu Printre Primele Vedete Din Romania Care Descurajează Editarea Excesivă A Pozelor Socant Nu Pentru Mine A Fost Cand Am Văzut Diferenţele Intre Filtru Si Realitate

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Andreea Raicu Iubit 7 Ani"

Posting Komentar